Champagne Taittinger er en nyligt velkommen Residence Partner hos New Works, og i foråret havde vi mulighed for at besøge dem i Reims – udforske vinkældrene, mødes omkring måltider og få et indblik i det, og dem, som er bag etiketten. I juni slutter de sig til os, her hvor vi hører hjemme – under 3daysofdesign vil de hjælpe os med at realisere vores Champagne Bar og Garden Bar, når vi åbner dørene op til et forvandlet New Works Residence.
Intet er forhastet eller overdrevet – bare en generøsitet, der strækker sig fra den måde, de byder dig velkommen til håndværket i deres kælder. Bag hver flaske ligger en dedikation til håndværk, formet af historie, styret af kontinuitet og delt med oprigtig varme.
Huset Taittinger har været i familieeje, siden det blev grundlagt for næsten et århundrede siden – noget, man fornemmer mere, end man får at vide. Taittinger optræder på hver flaske, men det er også i samtalens rytme, i det tempo, hvormed tiden synes at gå.
Intet er forhastet eller overdrevet – bare en generøsitet, der strækker sig fra den måde, de byder dig velkommen til håndværket i deres kælder. Bag hver flaske ligger en dedikation til håndværk, formet af historie, styret af kontinuitet og delt med oprigtig varme.
Huset Taittinger har været i familieeje, siden det blev grundlagt for næsten et århundrede siden – noget, man fornemmer mere, end man får at vide. Taittinger optræder på hver flaske, men det er også i samtalens rytme, i det tempo, hvormed tiden synes at gå.
Mens vi bevægede os mellem de gamle kældre, det åbne område og spiste på slottet, der har holdt ved tid og tradition, blev vi bevæget – ikke kun af storheden – men også af den omtanke, der dannede ramme om vores besøg, og som går igen i deres arbejde.
Mindet om dette besøg vil blive hos os. Sammen med det, vores påskønnelse for at samarbejde med et hus, hvis praksis er forankret i respekt og omsorg – for processen og det, der giver videre gennem den.
Under byen strækker kældrene sig dybt – først hugget ud af kridt i det 4. århundrede, nu med flasker, der hviler uforstyrret i det kølige mørke. Dernede holder temperaturen sig stabil. Tiden går langsommere. Over jorden var vi heldige at dele frokost i hjertet af en af deres ejendomme, omgivet af vinranker, og nyde den lethed, der følger med det tidlige forår.
Mens vi bevægede os mellem de gamle kældre, det åbne område og spiste på slottet, der har holdt ved tid og tradition, blev vi bevæget – ikke kun af storheden – men også af den omtanke, der dannede ramme om vores besøg, og som går igen i deres arbejde.
Mindet om dette besøg vil blive hos os. Sammen med det, vores påskønnelse for at samarbejde med et hus, hvis praksis er forankret i respekt og omsorg – for processen og det, der giver videre gennem den.
Under byen strækker kældrene sig dybt – først hugget ud af kridt i det 4. århundrede, nu med flasker, der hviler uforstyrret i det kølige mørke. Dernede holder temperaturen sig stabil. Tiden går langsommere. Over jorden var vi heldige at dele frokost i hjertet af en af deres ejendomme, omgivet af vinranker, og nyde den lethed, der følger med det tidlige forår.
Husets flasker ligger gemt i de gamle kældre, der strækker sig dybt under Reims.
Med varme og charme legemliggjorde Vitalie – en del af familietrioen, der driver Taittinger – brandets imødekommende ånd, da hun delte dets historie.
Vi anbefaler
Hvert år gentager rytmen sig. Et sted mellem april og maj begynder verden gradvist at forandre sig — den åbner sig. Lyset hænger længere i luften, temperaturen stiger, og langsomt begynder vi at søge udenfor — mod stilheden i de tidlige morgener, mod samværet, der trækker ud til skumringen, og mod de små ritualer, der kendetegner årstiden.